Programma's

Building global friendship

Wereldwijd bieden CISV Chapters (een chapter is een land of een regio, in het geval van grotere landen, die kampen organiseren en deelnemers uitsturen) deze activiteiten voor verschillende leeftijden.

 

We doen er al het mogelijke aan om ons ervan te verzekeren dat kwaliteit en algemene inhoud van de kampen hetzelfde zijn, ongeacht waar de activiteit of het kamp wordt gehouden. CISV streeft er ook naar om de deelnamekosten zo laag mogelijk te houden. Deelname is mogelijk op nationaal en internationaal niveau.

 

CISV biedt zes unieke internationale kampen, waarvan het Village programma voor 11-jarigen er voor de jongste deelnemers is. Andere leeftijdsgroepen komen aan bod voor deelname in de overige programma’s en daarnaast is het mogelijk om als Junior Counsellor, leider of staflid actief bij te dragen aan het succes van CISV.

CISV gelooft in het vormen van wereldwijde vriendschappen, te beginnen bij kinderen. En dat is pas de eerste stap. Het Village, (zomer)kamp voor 11-jarigen, is de hoeksteen van de educatieve filosofie van CISV en de eerste stap van een hele reeks multiculturele ervaringen voor jongeren en volwassenen, waarmee je de kans krijgt je de waarden en normen van CISV eigen te maken.