Lentekamp

Voor iedereen die niet genoeg kan krijgen van CISV

Ben je in de zomer van 2018 tussen de 12 en 15 jaar oud? Dan hebben we iets nieuws voor je: van 10 - 13 mei organiseren we een Lentekamp. Het Lentekamp wordt begeleid door een enthousiaste en intern getrainde stafgroep die precies weet hoe ze een fantastisch kamp moeten neerzetten!

 

Het Lentekamp is bedoeld voor iedereen die niet genoeg kan krijgen van CISV, en vooral voor diegenen die aanstaande zomer niet op kamp gaan. Een ideaal moment  voor een uitgebreide reünie met je oude delegatie of om je vrienden en vriendinnen kennis te laten maken met CISV! 

 

 

 

Let op: het Lentekamp is mogelijk lastig te combineren met het voorbereidingstraject van de zomerprogramma’s i.v.m. te plannen delegatieweekenden. Houd daar rekening mee als je je ook al hebt aangemeld voor een programma in de zomer van 2018! 

 

 

Lentekamp samengevat

 

Wanneer? donderdag 10 mei - zondag 13 mei
Wie? 12 - 15 jaar in zomer 2018
Kosten? € 100

 

Via deze link kunt u zien voor welke programma’s de inschrijvingen open staan en wat de status is. In de agenda ziet u verder wanneer de inschrijvingen per programma open gaan. De inschrijvingen voor Lentekamp openen meestal in het voorjaar.