Lentekamp

Voor iedereen die niet genoeg kan krijgen van CISV

Raak jij ook niet uitgekeken op CISV en wil je weer wat doen? Dan hebben we iets nieuws voor je: we organiseren het Lentekamp voor iedereen tussen de 12 en 14 jaar. Het Lentekamp wordt begeleid door een enthousiaste en intern getrainde stafgroep die precies weet hoe ze een fantastisch kamp moeten neerzetten!

 

Het Lentekamp is bedoeld voor iedereen die niet genoeg kan krijgen van CISV of degene die aanstaande niet zomer op kamp gaan. Een ideaal moment voor een uitgebreide reünie met je oude delegatie of om je vrienden en vriendinnen kennis te laten maken met CISV! 

 

Let op: het Lentekamp is mogelijk lastig te combineren met het voorbereidingstraject van de zomerprogramma’s i.v.m. te plannen delegatieweekenden. Houd daar rekening mee als je je ook al hebt aangemeld voor een programma in de zomer! 

 

 

Lentekamp samengevat

 

Wanneer? 2019
Wie? 12 - 14 jaar ten tijde van het kamp
Kosten? €100

 

Via deze link kunt u zien voor welke programma’s de inschrijvingen open staan en wat de status is. In de agenda ziet u verder wanneer de inschrijvingen per programma open gaan. De inschrijvingen voor Lentekamp openen meestal in het voorjaar.