Verdien een slagroomtaart én help CISV haar doelen te bereiken!

06.03.2018

 

Omdat de missie en visie van CISV nog net zo relevant zijn als op het moment dat CISV werd opgericht, heeft CISV internationaal in 2015 de ambitie uitgesproken om in 2030 dubbel zo groot te zijn als in 2015. CISV Nederland doet hier graag aan mee en de eerste stappen die daarin zijn gezet, zijn het organiseren van twee Villages én een Lentekamp.

 

Dit betekent uiteindelijk dat we internationaal meer CISV-plekken toegewezen zullen krijgen, maar ook dat de druk op onze stichting groter wordt: meer staffers trainen en begeleiden, meer gastgezinnen zoeken en indelen én voor het eerst bij een Village het organiseren en begeleiden van een Kitchen staff.

 

Om dit alles rond te krijgen is jullie hulp hard nodig. Het is belangrijk dat de verschillende stafgroepen en delegaties zo snel mogelijk hun voorbereidingen kunnen starten: daarom belonen wij iedere gouden tip met een slagroomtaart. Een gouden tip betekent dat een aanmelding of e-mail ook daadwerkelijk leidt tot een match en definitieve plaatsing. 

 

Op de volgende manieren kan dus een bijdrage worden geleverd : 

 

  • Ben of ken jij een geïnteresseerde leider of staffer? Mail naar leiding@nl.cisv.org onder vermelding van slagroomtaart.
  • Vind je het leuk om komende zomer als gastgezin bij te springen? Meld je aan via de website of mail naar gastgezin@nl.cisv.org voor meer informatie.
  • Steek je liever de handen uit de mouwen en wil jij met een team maaltijden verzorgen tijdens één van de Villages? Mail naar village@nl.cisv.org
  • De zomer al volgeboekt? Draag dan je steentje bij aan het Lentekamp en mail lentekamp@nl.cisv.org voor meer informatie.


Terug naar het overzicht