Open Dag CISV Nederland

17.09.2017

Op zondag 17 september 2017 vindt de jaarlijkse Open Dag plaats. Vanaf 13:00 is iedereen welkom. 

 

Tijdens de Open Dag van CISV Nederland is er de mogelijkheid om in gesprek te gaan met deelnemers van afgelopen zomer om hun verhalen te horen en vragen te stellen. Ook kan je ontdekken wat de verschillende programma's inhouden tijdens verschillende voorlichtingsrondes. Tegelijkertijd zal er een programma georganiseerd worden voor kinderen om kennis te maken met typische CISV activiteiten. 

Laat je dus inspireren. In tegenstelling tot wat veel mensen denken biedt CISV ook programma's aan voor mensen van 19 t/m 99 jaar oud. Kijk eens onder IPP om te zien hoe leuk het kan zijn om op latere leeftijd als deelnemer mee te doen. Of kijk eens naar ons Hefstkamp en Lentekamp om te ervaren wat CISV is iets dichterbij huis.

De Open Dag zal georganiseerd worden in het Het Amsterdams Lyceum, Valeriusplein 15, 1075 BJ te Amsterdam. 

 

 

 

 

 


Terug naar het overzicht