Bezoek Weekendschool

21.05.2017

 

Op zondag 21 mei zijn er een aantal enthousiaste CISV'ers op bezoek geweest bij de Weekendschool in Den Haag. Op de weekendschool krijgen kinderen uit een aantal wijken van Den Haag les over verschillende vakgebieden, om hun interesses te prikkelen en hun horizon te verbreden.

 

De CISV'ers gaven in twee groepen uitleg over wat CISV doet, speelden typische CISVspellen en lieten de leerlingen kennismaken met energizers. Na de zomer zal er nogmaals een dag met de Weekenschool worden georganiseerd en zullen de leerlingen worden uitgenodigd voor het Herfstkamp.

 

Een wens die er vanuit CISV Nederland is, is om een aantal van deze kinderen middels een sponsorprogramma mee te laten met CISV. Wilt u daaraan bijdragen? Dat is mogelijk middels een donatie: alle bedragen zijn welkom!

 

Geïnteresseerd om op een andere manier bij te dragen aan een wijder bereik van CISV? Mail naar seizoen@nl.cisv.org!

 

 


Terug naar het overzicht