CISV zoekt nieuwe enthousiaste gezichten

Commissieleden gezocht

Over de hele wereld bieden CISV’ers aan deelnemers van alle leeftijden de unieke kans om culturele diversiteit te ervaren. Draag hier ook aan bij door je op te geven voor een van beschikbare vacatures binnen de organisatie. Het geeft je onvergetelijke ervaringen en je ontwikkelt nieuwe vaardigheden. Interesse? De volgende functies zijn beschikbaar:

 

Seizoenscommissie:

 

Sinds kort is CISV Nederland uitgebreid met een nieuwe commissie: de seizoenscommissie! Deze commissie heeft twee verschillende taken: 

 

  • Het organiseren van seizoenskampen: hiervan kent Nederland er twee, het Lentekamp en het Herfstkamp. Voor deze kampen wordt gezorgd voor een staf en deelnemers. De staf zal de praktische organisatie op zich nemen, maar wordt hierin ondersteund door de Seizoenscommissie.
  • Het zoeken naar manieren om de impact van CISV in Nederland te vergroten. Dit kan door het verbreden van de pool waarbinnen naar deelnemers worden gezocht, maar ook door het opzetten van activiteiten in Nederland.

 

Doordat dit net een nieuwe commissie is, is er nog weinig vastgelegd en veel ruimte voor eigen initiatief! Lijkt het je wat om hierbij aan te sluiten en je samen met andere enthousiastelingen in te zetten voor CISV? Stuur dan een e-mail naar: seizoen@nl.cisv.org voor meer informatie of om je aan te melden! 

 

Junior Branch

 

 We zoeken enthousiaste mensen (tussen de 15 en de 25) om onze Junior Branch commissie te versterken en het komende jaar weer hele mooie activiteiten op te zetten. Dat is waar de Junior Branch uiteindelijk om draait. Het hele jaar door activiteiten opzetten voor CISV’ers. Zo komen er een paar spelletjesavonden aan, maar ook zeker activiteiten met meer inhoud.

 

Als je interesse hebt om ons te versterken of om mee te doen kan je ons altijd mailen: jb@nl.cisv.org