Inschrijven

Leuk dat je mee wilt doen met CISV!

De inschrijvingen voor de zomer van 2018 zijn op 3 november 2017 geopend.  

 

Voor veel programma’s gingen de inschrijvingen razendsnel. Lijkt er voor nu geen plek meer beschikbaar met de leeftijd en data van jouw voorkeur? Zelfs geen reserveplek? Dat kan helaas. 
We hopen natuurlijk zo veel mogelijk mensen met CISV in aanraking te laten komen en zullen dan ook gaan strijden voor meer plaatsen. Schrijf je daarom in via hetzelfde systeem voor de Interesselijst / wachtlijst: je hoeft dan geen aanbetaling te doen, maar komt wel met alle gegevens bij ons in het systeem. Zodra we een plek hebben weten te vinden, hoor je vanzelfsprekend van ons op basis van volgorde van inschrijven. 

 

Welke plaatsen nog wél beschikbaar zijn? Dat zie je hier

 

Bij twijfel of er nog plaatsen beschikbaar zijn raden wij u aan een poging te wagen u in te schrijven of contact op te nemen met het secretariaat.

 

Let op:

  • De inschrijving is pas definitief als u alle stappen van het inschrijfsysteem goed doorlopen hebt en een bevestigingsmail heeft ontvangen.
  • Geen paniek: vanaf stap 3 heeft u voor iedere stap 10 minuten om deze af te ronden. Ook kunt u vanaf dan terugkeren naar een vorige stap zonder uw plek te verliezen waarbij deze 10 minuten opnieuw gaan lopen. Gebruik de beschikbare tijd dus goed om uw gegevens nauwkeurig achter te laten zodat er achteraf geen problemen ontstaan door het hebben ingevuld van onjuiste gegevens.
  • Het voortijdig afbreken van uw inschrijving of het aanpassen van uw geselecteerde programma in stap 1 of 2 kan ervoor zorgen dat u uw plek verliest.
  • Behalve bij de voorinschrijving voor staf en leiding wordt u verzocht een aanbetaling te doen binnen 48 uur met behulp van de betaallink die u wordt toegezonden na inschrijving. Indien CISV niet binnen 48 uur uw aanbetaling heeft ontvangen, vervalt de aanmelding.

 

Maak hieronder uw keuze

 

Schrijf je in als deelnemer                    Schrijf je in voor leiding of staf