Inschrijven

Leuk dat je mee wilt doen met CISV!

Mogelijkheden 2018 

 

Voor veel programma’s gingen de inschrijvingen razendsnel. Nagenoeg alle delegaties voor de zomer van 2018 zijn bekend en staan hiermee vast. Meteen zien welke plaatsen nog wél beschikbaar zijn? Dat zie je hier. Zo heeft ons nationale Lentekamp wel nog een aantal plaatsen. 

 

Let op:

  • De inschrijving is pas definitief als u alle stappen van het inschrijfsysteem goed doorlopen hebt en een bevestigingsmail heeft ontvangen.
  • Geen paniek: vanaf stap 3 heeft u voor iedere stap 10 minuten om deze af te ronden. Ook kunt u vanaf dan terugkeren naar een vorige stap zonder uw plek te verliezen waarbij deze 10 minuten opnieuw gaan lopen. Gebruik de beschikbare tijd dus goed om uw gegevens nauwkeurig achter te laten zodat er achteraf geen problemen ontstaan door het hebben ingevuld van onjuiste gegevens.
  • Het voortijdig afbreken van uw inschrijving of het aanpassen van uw geselecteerde programma in stap 1 of 2 kan ervoor zorgen dat u uw plek verliest.
  • Behalve bij de voorinschrijving voor staf en leiding wordt u verzocht een aanbetaling te doen binnen 48 uur met behulp van de betaallink die u wordt toegezonden na inschrijving. Indien CISV niet binnen 48 uur uw aanbetaling heeft ontvangen, vervalt de aanmelding. 

 

Maak hieronder uw keuze

 

                  Kitchenstaf inschrijvingen

 

Lijkt er voor nu geen plek meer beschikbaar met de leeftijd en data van jouw voorkeur? Zelfs geen reserveplek? Dat kan helaas. We hopen natuurlijk zo veel mogelijk mensen met CISV in aanraking te laten komen en doen altijd ons best om extra plaatsen te vinden. Hoewel de meeste extra plaatsen in februari vanuit CISV Internationaal beschikbaar komen, worden soms nog tussen maart en mei extra plaatsen aangeboden. 

 

Geef je interesse daarom vooral alsnog door. Dit doe je door je in te schrijven voor de Interesselijst / Wachtlijst: je hoeft dan geen aanbetaling te doen, maar komt wel met al je gegevens bij ons in het systeem. Mochten we dan nog een plek krijgen, dan hoor je vanzelfsprekend direct van ons op basis van volgorde van inschrijven. 

 

Bij twijfel of er nog plaatsen beschikbaar zijn raden wij u aan gewoon een poging te wagen u in te schrijven of contact op te nemen met het secretariaat